Lider de partid: A merge prin județul Botoșani pe drumurile județene îți trebuie ceva curaj. Pe lângă curaj, recunosc că mi-am achiziționat și o mașină de teren

drum cu gropi la BotosaniUn lider de partid din județul Botoșani a găsit soluția salvatoare pentru a circula în siguranță pe drumurile județene ciuruite:și-a cumpărat mașină de teren.

Este vorba de președintele PNL Botoșani, Costel Șoptică, care a declarat că și-a achiziționat o mașină de teren pentru a fi sigur că ajunge la destinație.

A merge prin județul Botoșani pe drumurile județene îți trebuie ceva curaj. Eu, pe lângă curaj, recunosc că mi-am achiziționat și o mașină de teren, chiar una de offroad, ca să știu sigur că ajung la destinație și că mă mai și întorc de acolo. Choar și cu o astfel de mașină este foarte greu să te deplasezi”, a spus Șoptică.

Senatorul botoșănean acuză PSD-ul de incompetență, dând drept exemplu eșecul cu licitația drumului strategic, precum și tergiversarea privind începerea lucrărilor la drumul Botoșani-Tg.Frumos.

Am văzut la domnul vicepreședinte Birta o dezamăgire extraordinar de mare vizavi de faptul că a organizat o licitație la care nu s-a prezentat nimeni. Îi răspund foarte simplu: nici măcar nu trebuia să fie mare specialist să-și dea seama că atunci când constructorul care vine la drumurile județene pentru întreținere multianuală renunță la un contract pentru că nu poate să-l ducă la îndeplinire, din cauza creșterii manoperei și a materialelor care compun asfaltul unde prețurile s-au dublat”, a mai spus Șoptică.

2 thoughts on “Lider de partid: A merge prin județul Botoșani pe drumurile județene îți trebuie ceva curaj. Pe lângă curaj, recunosc că mi-am achiziționat și o mașină de teren

  1. Eu nu zic ca pesedistii nu sunt cretini,dar și liberalii sunt jigodie,adica si ei sunt responsabili de drumurile din judet.Soptica a uitat cand se uita ca la un Soare la turcanu șeful județului.Asa cum sunt si utile lui dragnea budai,fedorovicietc,asa era si el sluga lui turcanu,asta pana a reușit să îl sape.NIste JIGODII de dreapta sau de stânga,prosti,fără cultura,fără onoare,hoti,niste LEPRE comuniste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *