Accident pe o stradă din municipiul Botoșani. Un bărbat s-a urcat băut și fără permis la volan și a acroșat un vehicul parcat

accident politie rutiera, stiri, botosani,Poliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Victoriei din municipiul Botoşani a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale iar conducătorul auto este posibil să se afle sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma cercetărilor efectuate de echipajul de poliţie ajuns la locul intervenţiei a rezultat că un bărbat de 43 de ani care conducea un autoturism în parcarea de pe strada Victoriei, a acroşat un vehicul parcat regulamentar.

Conducătorul auto a refuzat testarea alcoolscopică şi recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Mai mult, cu ocazia verificărilor a rezultat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani iar la data de 31 martie instanţa de judecată a dispus plasarea lui sub control judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea probelor biologice de sânge, urmând ca la finalizarea lor să fie propusă o soluţie conform Codului de Procedură Penală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *