Un magistrat din Botoșani, transferat la Inspecția Judiciară. Va verifica activitatea colegilor judecători din țară

magistrati Tribunalul BotosaniUn judecător de la Tribunalul Botoșani a promovat concursul pentru funcția de inspector judiciar. Concursul a fost organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, la el participând zeci de magistrați din întreaga țară. Au fost 23 de posturi vacante de inspectori judiciari din care 15 posturi la Direcţia de inspecţie pentru judecători şi 8 posturi la Direcţia de inspecţie pentru procurori. Dintre acestea, au fost ocupate doar 11 la Direcția de inspecție pentru judecători și doar trei la Direcția de inspecție pentru procurori.

Judecătoarea Maria Aroșculesei, de la Secția civilă a Tribunalului Botoșani, a obținut una dintre cele mai mari note la acest concurs, pe care l-a promovat cu nota finală 9.55.  Ea va prelua funcția începând cu data de 9 aprilie, misiunea sa fiind aceea de control a activității profesionale a judecătorilor din întreaga țară.

 

2 thoughts on “Un magistrat din Botoșani, transferat la Inspecția Judiciară. Va verifica activitatea colegilor judecători din țară

  1. Aceasta „doamna” este dovada ca exista slugi ale infractorilor si carpe carieriste si printre magistratii botosaneni. Sper sa aiba o cariera scurta si sa se umple de dispretul magistratilor cinstiti, asa precum merita!

  2. Daca va verifica dupa cum pronunta hotarari – se pare ca intelege nimic din vointa legiuitorului, ci pronunta sentinte pe care le simte organic, in dispret fata de lege – va fi vai si amar de cei pe care-i verifica. Si care vor fi stiind si carte. Iar legile pe care le aplica dupa ureche sunt date de chiar cei pe care se duce sa-i slujeasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *