S-a bătut în stradă cu un fost coleg, după care a lovit cu mașina un alt tânăr și a fugit

accident noaptea, stiri, politia rutiera, botosaniUn tânăr de 20 de ani din Botoșani s-a ales cu dosar penal după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică a lovit cu mașina pe un alt tânăr de 18 ani. Accidentul a avut loc pe strada Săvenilor, în vecinătatea magazinului Ionuț, după ce șoferul a avut o altercație fizică cu un al treilea tânăr. Cei doi s-au bătut pe trotuar, iar la finalul disputei a urcat repede în mașină, a demarat în trombă și l-a lovit pe un tânăr de 18 ani care a asistat la bătaie.

Ulterior, șoferul agresiv a ajuns cu autoturismul Volkswagen Golf IV în curtea incubatorului de afaceri de pe Calea Națională, unde a parcat. A dat jos numerele roșii provizorii și a plecat. În momentul în care a ajuns Poliția la fața locului, tânărul s-a întors, prefăcându-se că se uită, însă oamenii legii l-au luat la întrebări și s-au prins că el este șoferul fugar.

Poliția a constatat și faptul că mașina era neînmatriculată, întrucât numerele roșii erau expirate. Acum, el este cercetat penal pentru lovire și conducerea unui mașini neînmatriculate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *