Investiție! O stradă pietruită din municipiul Botoșani va fi asfaltată

 O stradă pietruită din municipiul Botoșani va fi asfaltată în perioada imediat următoare, după ce Primăria va finaliza procedura de stabilire a constructorului.

Municipalitatea a lansat licitația pentru reabilitarea și modernizarea străzii Crinilor, pentru care au fost alocați peste un milion de lei. Proiectul tehnic a fost realizat de societatea comercială Nord Proiect, astfel încât imediat după ce va fi desemnată firma care va executa lucrările va începe modernizarea.

Obiectivul investiții este „fluidizarea traficului prin dezvoltarea infrastructurii locale, reabilitarea mediului urban și sporirea calitatii vietii în municipiul Botoșani”.

„Prin modernizarea strazii se asigura o planeitate si rugozitate corespunzatoare in scopul desfasurarii traficului in conditii de confort si siguranta. Pentru realizarea acestor lucrari de reabilitare si modernizare este necesara incheierea unui contract de achizitie publica de lucrari. Strada luata in studiu reprezinta una din principalele artere de circulatie a municipiului Botosani si in prezent este slab amenajata conferind zonei un aspect departe de potentialul pe care il poseda avand in vedere amplasarea acesteia precum si potentialul de dezvoltare a zonei”, susțin reprezentanții Primăriei.

 

One thought on “Investiție! O stradă pietruită din municipiul Botoșani va fi asfaltată

  1. Bravo ! Promisiune gen basescu ,atat a facut flutur pentru botosaneni , nu e doar promisiune astia liberalii au taiat salariile si cum dracu au fost votati la Botsani??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *