Mihaela Huncă: „Lista Pro România pentru alegerile parlamentare este deschisă de un careu de ași

Pro România vine în fața românilor cu cea mai buna lista de candidați, susține deputatul Mihaela Huncă. Potrivit acesteia, „lista este deschisă de un careu de ași”, iar pe lista sse află și „tineri profesioniști competenți care au avut rezultate in domeniul lor de activitate și care prin entuziasmul energia și competențele lor pot să sprijine România pe plan internațional”.

“Este o listă cu care noi, cei de la Pro România, ne mandrim! Dacă este să vorbim de doamna Comisar European, Corina Crețu, vorbim de persoana cu cel mai înalt nivel de pregătire. Nu avem pe cineva care să aibă această exeprienţă în România. Prin tot ceea ce a făcut este omul căruia îi pasă de țară, îi pasă de români. Atât timp cât s-a aflat în această funcție, România a putut accesa cu 8 la sută mai multe fonduri europene. Păcat, că guvernanții în mod inexplicabil, nu au sprijinit –o în acest sens! Nu uitați că oficialul european pentru Dezvoltare Regională a susținut în repetate rânduri că autostrada Târgu Mureș – Iași este o prioritate a Comisiei Europene. Din păcate actualul guvern nici nu a vrut să audă, văduvind Moldova de posibilitatea unei dezvoltări economice reale. De asemenea, Iurie Leancă, nu va fi doar un reprezentant al României, ci şi al tuturor românilor. Împreună în Parlamentul European vom pleda pentru ameliorarea calității vieții românilor de pe ambele maluri ale Prutului”, susține Mihaela Huncă.

Aceasta mai spune că, „dacă ne gândim la guvernarea Victor Ponta, consider că a fost competentă și responsabilă pentru țară. Atunci România era respectată în relațiile cu Uniunea Europeană. Ba mai mult, ca un exemplu de bune practici de guvernare în infrastructură, nu trebuie să uităm că atunci s-a reabilitat complet drumul Botoșani-Suceava”.

„Din păcate suntem ignorați acum de guvernul Liviu Dragnea în ceea ce privește “drumul rușinii” Târgu-Frumos-Botoșani. Eu cred ca Pro România dovedește și prin lista pe care o supune la vot românilor, responsabilitate și respect față cetățeni. Cred ca Pro România poate să pună țara acolo unde este locul: în Europa civilizată, în Europa statului de drept, în Europa care privește către bunăstarea cetățenilor! Prin echipa pe care o propunem, vom deveni cu adevărat o voce în Parlamentul European! Cine este nemulțumit acum de mersul guvernării, de izolarea Moldovei cu bună știință de restul țării, prin incapacitatea guvernului de a iniția obiective majore de infrasructură, cine s-a săturat de promisiuni deșarte și repetate să vină la vot! Să votăm o Pro Românie puternică într-o Europă unită!”, a declarat deputatul botoșănean membru Pro România.

2 thoughts on “Mihaela Huncă: „Lista Pro România pentru alegerile parlamentare este deschisă de un careu de ași

  1. Doamna sa nu va asociați ferească Dumnezeu cu Ada cu teroarea liberală cei ce au taiat salariile stiti bine aveați si dv.salarii mizerabile,avem nevoie de partide sociale care sa nu calce poporul pe cap….succes sa tineti cu poporul nu ca liberalii jefuitori de neam

  2. Da Corina Cretu este singura care actioneaza ca cetatean roman cu simt patriotic, dintre europarlamentari o mai avem pe Monica la negativitati, critici impotriva tariirestul mai nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *