Instructorii auto din Botoșani, atenționați să nu mai iasă în trafic cu candidații la orele de vârf

masina scoalaInstructorii auto din Botoșlani au primit ultimatum de la autorități să nu mai iasă în trafic cu candidații la ora 8.00 pe arterele principale de circulație din municipiul Botoșani, atunci când traficul este intens. Avertismentul a fost dat, vineri, de către viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, la o ședință cu instructorii auto.

Viceprimarul le-a spus că exista o înțelegere ca instructorii să nu circule cu mașinile școala la orele de vârf, respectiv orele 8.00 și 12.00, însă aceasta nu este respectată. Andrei le-a spus acestora că dacă vor continua să scoată mașinile școală la orele de vârf, atunci vor fi puse indicatoare cu restricții orare și se va trece la amenzi.

Era o înțelegere că nu se circulă la orele de vârf. Am vpzut colegi de-ai dvs. la ora 8, care ține în spate o întreagă coadă de mașini, pentru că la ora 8 toată lumea se grăește să ajungă cu copii la școală sau serviciu. Înțelegerea era în felul următor: puneți aceste ore de instructaj mai târziu, de la 9, dacă nu, nu intrați cu ele prin centrul orașului la ora 8. sau 12.00. A funcțioonat o perioadă, iar acum nu mai funcționează. Nu vreau să dau numerre de înmatriculare , dar pe mulți îi sunam și le spuneam de ce sunt la primele orele ale instructajului pe Bulevard, de exemplu. Dacă nu se respectă înțelegerea, suntem nevoiți să punem indicatoare și veți primi sancțiuni de la poliția rutieră”, le-a spus viceprimarul instructorilor auto.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *