3 Sud Est, concert la Uvertura Mall

În acest weekend, cea mai apreciata locatie de shopping si entertainment din Botosani, Uvertura Mall, aniverseaza 6 ani de cand botosanenii gasesc sub acelasi acoperis servicii complexe si complete de petrecere a timpului liber si posibilitati nelimitate de a face cumparaturi de la branduri renumite.

Surprizele sunt deja pregatite, astfel ca, toti clientii vor fi intampinati inca de la intrarea in centrul comercial de  talentatii acrobati de la Hocus Pocus Sibiu. Sambata, 30 martie, toti copiii sunt asteptati la o sesiune de facepainting unde pot deveni personaje de poveste pentru o zi si, cum la nici o petrecere nu poate lipsi piniata, aceasta se va regasi la etajul patru, de la orele 15:00. Pentru cei care isi doresc sa pastreze vie amintirea acestei zile magice, la etajul al treilea, incepand cu orele 16:00, Cutiuta Foto va fi prezenta cu accesorii diverse de petrecere pentru fotografii unice.

Seara va culmina cu un spectacol incendiar, devenit deja traditie, si care cuprinde dansuri spectaculoase ale celor de la Scoala de dans G-Power, interpretari artistice ale unor voci consacrate din Botosani, o defilare sofisticata a colectiei pregatita de Velvet Queen Atelier sub indrumarea agentiei Pag Models si un super concert a celei mai indragite trupe pop dance din Romania, 3 Sud Est! Din boxe vor rasuna atat hiturile anilor 2000, cat si cele mai noi creatii muzicale: de la Amintirile si pana la Focul, timp de o ora, baietii de la 3 Sud Est vor oferi un show muzical de exceptie!

Duminica, 31 martie, petrecerea continua cu talentatii artisti de la Hocus Pocus Sibiu care ii invita pe copii la doua spectacole interactive: Campionatul de Joaca de la ora 15:00 si Acrobati si Acrobatii de la ora 16:00. Cea de-a doua zi mai cuprinde piniata party de la ora 14:00, picturi pe fata si multe alte surprize pentru cei mai mici dintre clientii centrului comercial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *