Obiectivul Pro România la alegerile europarlamentare: Minim 10% din voturi la nivelul județului

Pro România Botoșani și-a propus un obiectiv la alegerile parlamentare din 26 mai: obținerea a minim 10% din voturi. Deputatul Pro România, Mihaela Huncă, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că Pro România vine în fața românilor cu cea mai bună listă de candidați la europarlamentare.

Lista este deschisă, potrivit sursei citate, de Corina Crețu, comisar european cu nume de rezonanță în plan internațional, după care urmează trei foști premieri: Victor Ponta, Mihai Tudose, Iurie Leancă.

Apoi, pe listă sunt tineri profesioniști, competenți care au avut rezultate în domeniul lor de activitate și care prin entuziasmul, energia și competențele lor pot să sprijine România pe plan internațional. Este o listă cu care noi, cei de la Pro România ne mândrim. Eu cred că Pro România dovedește și prin acest lucru responsabilitate, respect față de români și cred că Pro Româmnia poate să pună România în relațiile internaționale acolo une este locul. Cred că vom deveni prin echipa pe care o propunem, un partener respectat la nivelul UE. Va fi greu, pentru că este un partid la început, dar noi nu vom precupeți niciun efort să ne susținem candidații și să putem să ne realizăm acel obiectiv de minim 10% la nivelul județului și ne dorim ca acest obiectiv să fie și la nivel național”, a precizat Huncă.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *