Polițiștii au descins în mai multe unități economice. Trei gestionari prinși cu țigări de contrabandă sub tejghea

uniforma politist si masina politieJoi, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat pe raza municipiului Botoşani, pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit cu produse accizabile.

Poliţiştii au efectuat controale la 12 unităţi economice, iar în urma neregulilor constatate au fost indisponibilizate în vederea confiscării peste 3.200 de ţigarete, de provenienţă Republica Moldova şi duty free.

De asemenea, au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea normelor de comerţ, valoarea totală a acestora depăşind suma de 63.000 de lei.

Astfel, la trei unităţi economice din municipiul Botoşani au fost depistaţi gestionarii, cu vârste cuprinse între 19 şi 59 de ani, care deţineau, fără documente justificative, în vederea comercializării, diverse cantităţi de ţigarete, de provenienţă străină.

Persoanele în cauză sunt cercetate pentru comiterea infracţiunii de contrabandă în formă asimilată iar ţigaretele identificate au fost confiscate de poliţişti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *