Cum să alegi o rochie de mireasă perfectă pentru tine

Fie că visezi la acest moment de mică, fie că abia ai început să îți dai seama ceea ce ți-ai dori, ce alegi să porți în ziua nunții este, cu siguranță, o alegere importanta. O rochie de mireasă trebuie să îți pună în evidență silueta dar și să se potrivească cu personalitatea, locația, decorul și culorile pe care le alegi în cadrul evenimentului.

Astăzi vom aborda cum să iei o decizie cu privire la rochia de mireasă, atunci când ai la dispoziție multe variante, un buget limitat și nu prea mult timp. Iată lucrurile principale de care ar trebui să ții cont:

Locația

Așadar, a sosit ziua mult așteptată, cea în care vei purta o rochie de mireasă. Vestea bună este că, fie că ai ales un ballroom, o grădină sau o plajă, există opțiuni de rochii perfecte pentru fiecare locație. Totuși, nu toate rochiile de mireasă se potrivesc pentru absolut toate tipurile.

O rochie cu trenă este mai potrivită într-un cadru mai formal, pe când o rochie ușoară, din voal, poate fi purtată cu succes la o nuntă pe plajă.

De asemenea, este posibil ca nunta să aibă loc într-o locație deschisă, caz în care va trebui să ții cont de silueta rochiei de mireasă, în funcție de anotimp și temperatură.

Proba

Probabil ai deja o listă cu saloane, designeri și magazine de unde te gândești să îți alegi o rochie de mireasă. Când va veni momentul în care va trebui să probezi, sfatul nostru este să încerci să nu depășești 10 modele, deoarece atunci poate apărea confuzia.

De obicei, majoritatea mireselor probează între 4 și 7 modele până își găsesc rochia visurilor. Cele care aleg să probeze mai multe, o fac pentru că nu sunt gata să ia o decizie finală sau au pornit de la ideea că vor alege un anumit model de rochie.

De cele mai multe ori, miresele pornesc de la premisa că doar un anumit model de rochie li se va potrivi, excluzând nenumărate modele de rochie de mireasă din start. Fiecare femeie va porni de la o listă de modele care îi plac, însă sfatul nostru este să încerci mai multe stiluri, chiar și cele de la care nu te-ai aștepta să îți placă. Nenumărate viitoare mirese care pleacă din salon cu ceva total diferit față de ceea ce aveau în minte când au intrat în magazin. Este posibil ca și tu să fii una dintre ele.

Prețul

Știm, presiunea din jurul tău este foarte mare. Costurile unei nunți pot escala foarte rapid către sume care depășesc cu mult bugetul stabilit inițial.

Deși nu este o activitate foarte plăcută, trebuie să te gândești la un buget și pentru acest aspect. Totuși, alegerea de rochie de mireasă trebuie să țină cont și de preț.

În primul rând, oricât de tentant ar fi, nu proba rochii de mireasă pe care nu ți le permiți. Acest lucru va duce la dezamăgirea că nu o poți achiziționa și nu vei putea privi cu aceiași ochi niciun alt model.

În același timp, nu te lăsa influențată de reduceri. Majoritatea rochiilor cu discount sunt sample-uri care au fost deja probate de multe mirese și pot prezenta defecte, și este posibil ca reparațiile să fie mai costisitoare decât rochia în sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *