Îngrijorător! Modernizarea drumului strategic întârzie pentru că nicio firmă nu s-a înscris la licitație

drum strategic, stiri, botosaniModernizarea „drumului strategic” finanțat cu peste 250 de milioane de lei din fonduri europene va întârzia, pentru că nicio firmă nu a depus oferte pentru execuția lucrării. Termenul limită de depunere a ofertelor a expirat, miercuri la ora 15.00, iar la Consiliul Județean nu s-a înregistrat niciun ofertant.

În aceste condiții, procedura de achiziții publice se reia. Investiția cuprinde cinci sectoare de drum județean: Șipote-jud. Botoșani (5,9 km); DJ 282H-Rediu-Răuseni-Călărași (13,7 km); DJ 282-Răuseni-Todireni-Albești-Trușești-Dângeni-Hănești (51,1 km); DJ 297-Blândești-Sulița-Lunca-Todireni (25,8 km); DJ 294-Dângeni-Mihălășeni (9,5 km).

One thought on “Îngrijorător! Modernizarea drumului strategic întârzie pentru că nicio firmă nu s-a înscris la licitație

  1. Facaturi de cei ce organizeaza licitatia , parandaratul e prea mare si de aia nu vine nimeni!
    de asta se face calitate proasta ca pe drumul de pamant la Manoleasa -Radauti unde sa lucrat dezastros si prefectul face poze cu plantatorii de copaci , sau la ajutoare sociale in loc sa se implice in calitataea lucrarilor …
    TREZITIVA DOMNILOR RESPONSABILI VERIFICATI LUCRARILE FACUTE DE CALITATE SCAZUTA , SUNTETI RESPONSABILI ….. DE COMPLICITATE CU …CEI CE IAU PARANDARATUL, DACA SUNTETI DE ACORD CU EI??
    Uc3V

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *