Revoltător! Adolescentă de 14 ani, la spital în comă etanolică. Ar fi băut spirt medicinal

CPU spitalul de copii BotosaniUn nou caz revoltător în județul Botoșani. O fată de numai 14 ani a ajuns la spital în comă după ce ar fi băut spirt medicinal. S-a întâmplat duminică seară, când adolescenta a fost găsită inconștientă, într-o stare avansată de ebrietate.

Ea a fost transportată la Secția Săveni a Spitalului Județean, unde diagnosticul pus a fost comă etanolică. Ulterior, pacienta a fost transportată la Secția pediatrie a Spitalului Județean pentru tratament de specialitate.

Fata provine dintr-o familie numeroasă, ea având încă șase frați și, potrivit vecinilor, spirtul medicinal este consumat frecvent în casă.

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului s-au autosesizat în acest caz și vor demara o anchetă.

Vom trimite la fața locului reprezentanți ai compartimentului de specialitate pentru a ne face un raport cu privire la situația familială, situația școlară și cea de sănătate a minorei”, a precizat Alexandru Colbu, directorul adjunct al DGASPC Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *