Minifarm – rețea extinsă de farmacii în județele Tulcea și Constanța acum și Online

Minifarm are o istorie indelungata si presarata cu succes, ajungand in cele din urma in topul farmaciilor din Romania datorita numeroaselor beneficii pe care le ofera. In 1996 a aparut prima drogherie sub titulatura Minifarm. Ulterior, peste patru ani, aceasta drogherie s-a transformat si a devenit prima farmacie Minifarm. De atunci compania s-a dezvoltat cu pasi marunti, dar siguri, mai ales in Constanta si s-a axat in general pe nevoia oamenilor de a avea un numar mare de farmacii care sa functioneze non stop.

Deoarece anumite probleme nu tin cont de ora si cele mai multe dintre acestea sunt diferitele tipuri de dureri, existenta si functionarea farmaciilor non stop in cat mai multe locatii a fost si este in continuare un subiect de interes general in fiecare regiune.

Minifarm in prezent

In prezent, lantul de farmacii Minifarm numara 64 de farmacii, 7 dintre acestea au functionare non stop si numarul lor este in continua crestere. Inca de la primi pasi facuti pe piata, farmaciile Minifarm sunt in continua dezvoltare, imbunatatind periodic serviciile, produsele si ofertele si marind numarul de unitati.

Doar in judetul Tulcea exista 16 farmacii Minifarm in timp ce in Constanta utilizatorii pot beneficia de produsele de cea mai buna calitate si de toate ofertele puse la dispozitie de Minifarm in 48 de farmacii. Chiar daca Minifarm a evoluat si a devenit un brand cunoscut, s-a pastratat pana in prezent dorinta de a oferi tuturor clientilor o gama cat mai larga de locuri in care sa beneficieze de servicii de o calitate superioara la cele mai bune preturi si cu program non stop.

Echipa Minifarm

Echipa de specialisti care activeaza in farmaciile Minifarm este alcatuita din oameni tineri, care actioneaza cu entuziasm si exigenta si isi doresc sa se autodepaseasca de fiecare data. Minifarm formeaza in prezent un lant care numara mai mult de 60 de farmacii care sunt amplasate in zona din sud estul tarii si care se adapteaza perfect pe nevoile fiecarei persoane. Specialistii de la Minifarm au ca scop sa fie in permanenta alaturi de toti cumparatorii prin oferirea celei mai mare game de produse. In plus, membrii echipei sunt mereu pregatiti sa ofere consiliere, sa ofere variante de terapii alternative sau de produse homeopate.

Tuturor pacientilor le sunt oferite reducerile acordate prin retelele compensate sau gratuite si scopul echipei Minifarm este acela de a fi alaturi de pacienti atunci cand au nevoie de consiliere, recomandari profesionale si sfaturi. Mereu va fi cineva pregatit la Minifarm sa acorde ajutor!

Farmaciile Minifarm pot fi gasite acum in Constanta, unde sunt de altfel cele mai multe dintre ele, dar si in orasele mai mici unde oamenii au nevoie de aceleasi servicii profesionale ca si cei din resedinta de judet. Astfel, si locuitorii din Babadag, Medgidia, Ovidiu, Tulcea, Navodari sau Mangalia pot beneficia de toate ofertele si promotiile, dar si de intreaga experienta a echipei Minifarm. Minifarm este farmacia in care pacientul este tot timpul pe primul loc si unde bunastarea acestuia este scopul principal al intregii echipe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *