Primarul Botoșaniului, ironic la adresa polițiștilor locali, de Ziua Poliției Române: Ne-ați ajutat să-i profesionalizăm pe colegii noștri de la Poliția Locală, lucru care se vede mai ales în salarii

Catalin Flutur la Ziua Politiei BotosaniPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a participat, luni, la festivitatea dedicată Zilei Poliției Române, iar în discursul său, pe lângă felicitările aduse oamenilor legii, a fost ironic la adresa polițiștilor locali.
Șeful administrației locale a dat de înțeles că acestora le-au crescut salariile mai mult decât performanțele profesionale.

„Vreau să vă spun că se vede, de la an la an, că mergem înspre mai bine. Vreau să mulțumesc celor de la Poliția municipiului Botoșani, o conducere tânără și dinamică, cu care colaborăm foarte bine și vă mulțumesc pentru modul în care ați reușit și ne-ați ajutat să-i profesionalizăm pe colegii noștri de la Poliția Locală, lucru care se vede mai ales în salarii, și vă doresc tuturor celor de aici să fiți recompensați în timp, pe măsura muncii pe care o întreprindeți”, a spus Flutur.

Catalin Flutur la Ziua Politiei Botosani

One thought on “Primarul Botoșaniului, ironic la adresa polițiștilor locali, de Ziua Poliției Române: Ne-ați ajutat să-i profesionalizăm pe colegii noștri de la Poliția Locală, lucru care se vede mai ales în salarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *