Un bărbat din Botoșani, rămas izolat pe o insuliță de nisip de pe Siret. A fost găsit după mai bine de 30 de ore

insula de nisip pe raul Siret- botosaniUn bărbat din județul Botoșani a rămas izolat pe o insuliță de nisip de pe râul Siret. Acesta a plecat vineri dimineață de acasă, însă a fost găsit abia duminică după-amiază.

Bătrânul de 78 de ani din Vârfu Câmpului a plecat cu căruța la Siret pentru a lua niște nisip, însă, la un moment dat, atelajul a rămas blocat într-o zonă nisipoasă. Pentru că nu a vrut să își abandoneze căruța și calul, bătrânul a rămas și el lângă acestea timp de mai bine de 30 de ore.

Familia bătrânului a sunat la Poliție, iar oamenii legii l-au căutat în cursul zilei de sâmbătă. Pentru că nu l-au găsit, aceștia au apelat la primarul din Vârfu Câmpului, Maria Huțu, care a mobilizat zeci de voluntari. Mergând pe firul apei, oamenii l-au găsit pe bătrân și l-au ajutat să scoată căruța cu nisip de acolo.

„La solicitarea poliției rurale am participat cu echipa de voluntari la căutarea unui consătean dispărut de vineri, plecat cu căruța la râul Siret după nisip. Poliția l-a căutat toată ziua și pentru ca se intuneca exista riscul sa nu fie găsit. Am adunat 13 voluntari…si în mai puțin de 20 minute, l-am găsit, izolat pe o insulita de pe malul drept al Siretului”, a spus Maria Huțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *