VIDEO Cultură de cannabis găsită într-o locuință în urma unor percheziții

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B. T. Vrancea, au descoperit, joi, o cultură indoor de cannabis, în urma a 7  percheziții domiciliare efectuate pe raza județului Vrancea și a municipiului București.

De asemenea, a fost depistat un bărbat, cetățean român, urmărit internațional de către autoritățile italiene.

Polițiștii au efectuat 7 percheziții domiciliare, 5 în Focșani și 2 în București, activitățile fiind desfășurate în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc. Acestea au vizat o grupare specializată în trafic și consum ilegal de droguri.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit, într-un imobil din Focșani, o cultură indoor de cannabis,  fiind totodată ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 38 de plante și 70 de grame de cannabis, 5 grame de cocaină, precum și mai multe bunuri susceptibil a fi fost folosite la săvârșirea infracțiunilor.

De asemenea, în urma uneia dintre perchezițiile domiciliare efectuate în București, a fost depistat un bărbat, pe numele căruia autoritățile italiene au emis, în anul 2015, un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

Astfel, au fost puse în aplicare 11 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea, în vederea audierii.

Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activități infracționale a  membrilor grupului infracțional și a luării măsurilor legale față de cei implicați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *