Anunț! Instituțiile publice, firmele și ONG-urile, obligate să depună la Direcția de Impozite și Taxe Locale o declarație pentru taxa de salubrizare

directia de impozite si taxe locale- BotosaniPrimăria municipiului Botoșani aduce la cunoştinţa utilizatorilor non-casnici (agenți economici, instituții publice, fundații, organizații, persoane fizice cu activitate independentă și cele care desfășoară activități economice organizate la libera inițiativă) că termenul de depunere al declarației pentru taxa de salubrizare  SIMD este 31 martie 2019, iar  termenul de plată pentru trimestrul I 2019 este 15 aprilie 2019.

De asemenea, în luna martie sunt  termene scadente la plata redevenţei pentru concesiuni în majoritatea contractelor încheiate.

Persoanele fizice  și juridice care plătesc cu anticipaţie impozitul pe clădiri, impozitul pe teren şi impozitul pe mijloacele de transport, datorat pe întregul an, până la data de 31.03.2019, beneficiază de o bonificaţie de 10% din suma datorată, conform HCL nr.86/2018.

Plata impozitelor şi taxelor locale se poate efectua în numerar și cu card bancar la ghișeele Direcției Impozite și Taxe, prin virament bancar, cu mandat poştal şi  online, cu card bancar, prin Sistemul naţional electronic de plată de pe site-ul www.ghiseul.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *