Tragedie! Copilaș de un an și jumătate, mort în brațele cadrelor medicale

CPU spitalul de copii BotosaniUn copil de un an și jumătate a ajuns în stare gravă la spital, iar la scurt timp s-a stins în brațele cadrelor medicale. Micuțul suferea de o afecțiune cardiacă iar luni seară s-a simțit rău și a fost dus de părinți la Secția Pediatrie.

Cadrele medicale au încercat să îl transfere pe micuț la Iași, însă, datorită grave în care se afla nu a putut fi transportat terestru cu ambulanța. Pentru că era noaptea iar elicopterul nu a putut fi chemat, medicii ieșeni au solicitat cadrelor medicale de la Secția pediatrie să stabilizeze copilul pentru a putea fi preluat a doua zi de o ambulanță aeriană

În ciuda eforturilor făcute de medicii botoșăneni pentru a-l ține în viață, copilașul a pierdut lupta cu viața în noaptea de luni spre marți.

2 thoughts on “Tragedie! Copilaș de un an și jumătate, mort în brațele cadrelor medicale

  1. Sunt din familia acelui baiat si nu a fost așa !
    Medici si cadrele au încercat să isi ( spele cămașa) datorita faptului ca sora mea a sunat la 112 din spital zicandule ca doreste o ambulanță care sa il transporte la iasi iar ei nu au vrut .
    Nimic din ceea ce ati spus nu e concret .

    1. Asa fac nenorocitii….trateaza lucrurile cu indiferenta…nu sunt responsabili de ceea ce fac…bine ca lea facut statu salarii cat sa ai sature !!! Rusine sa le fie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *