Tânără salvată de vecini, după ce i-a spus soţului că are un amant de foarte mult timp

O tânără de 33 de ani a fost salvată de vecini din mâinile propriului său soţ, după ce i-a spus bărbatului, în timp ce se certa cu el, că are un amant de foarte multă vreme, scrie Observator.tv.

Bărbatul s-a dezlănţuit cu furie asupra femeii, strigătele ei de durere fiind auzite de vecini, care au sunat imediat la 112.

Poliția Municipiului Giurgiu anunţă că a fost sesizată prin apel la 112, de către un tânăr, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că între vecinii săi are loc un conflict în familie.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție care au constatat că, în urma unor discuții contradictorii pe care le-au avut cei doi soți și a faptului că bărbatul de 43 de ani, a aflat că soția sa, de 33 de ani, are o relație extraconjugală cu un alt bărbat de mai mult timp, au început să se certe, iar acesta a agresat-o fizic și a amenințat-o.

Astfel, femeii i s-a adus la cunoștință posibilitate eliberării unui ordin de protecție, solicitând acest lucru, fapt pentru care a fost emis ordinul de protecție provizoriu emis la data de 18.03.2019, împotriva bărbatului.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lovire sau alte violențe și amenințare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *