Bucătăria de la Secția de Obstetrică și Ginecologie a Spitalului Județean a fost închisă. Pacientele vor primi mâncare de la Pediatrie

bucatarie spitalBucătăria de la Maternitatea Botoșani a fost închisă temporar, pacientele având asigurată mâncarea de la Secția Pediatrie a Spitalului Județean.

Reprezentanții unității spitalicești susțin că bucătăria de la Maternitate nu îndeplinea condițiile cerute pentru funcționare și că prin modernizarea ambulatoriului din cadrul secției se vor face circuite noi, conforme cu normele sanitare.

În momentul de față bucătăria s-a mutat la Pediatrie, pentru că acolo sunt asigurate toate circuitele și desfășurarea activității din bucătărie este conform normelor. În momentul în care se va termina renovarea la ambulatoriu, pentru că ei funcționau jos cu bucătăria, se va decide dacă se va redeschide sau va rămâne la Pediatrie. Mâncarea este preluată în condiții de igienă. Partea bună este că acel ambulatoriu intră în renovare, există bani pentru renovarea ambulatoriului, pentru că adresabilitate de acolo este destul de mare, și atunci se vor face circuite noi care să fie conforme normelor. Sunt făcute cu viza pentru acreditarea care va urma în 2020 și trebuie refăcute niște circuite și renovat tot ceea ce este acolo”, a declarat medicul Bogdan Alexandroaie, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Personalul care era la bucătăria de la Maternitate a fost redistribuit pe alte secții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *