Echipamente medicale în valoare de 40.000 lei primite de Spitalul Județean de la o firmă din Prahova

Spitalul Județean continuă să primească sponsorizări. O firmă din Prahova, respectiv Elena Modcom SRL Boldești Scăeni, a sponsorizat cu echipamente medicale în valoare de 40.000 lei unitatea spitalicească.

Asta după ce săptămâna trecută spitalul a primit o donație de peste 65.000 lei, cu binecuvântarea părintelui Patriarh Daniel, de către voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului.

S-a primit sponsorizare de echipament medical de la o firmă din Prahova, în valoare 40.000 lei. În jur de 600 echipamente medicale, respectiv costume, având în vededere că tocmai din Prahova s-au gândit să ne sponsorizeze, halate, costume pentru chirurgi. Conform normelor de acreditare, fiecare secție trebuie să aibă o culoare, trebuie să aibă un anumit echipament și atunci cu ajutorul sponsorilor se încearcă să se pună la punct metodologia și tot echipamentul necesar, ca să nu mai fie discuții din punctul acesta de vedere”, a menționat medicul Bogdan Alexandroaie, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Firma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *