FOTO Accident la Lebăda! Cunoscut om de afaceri din Botoșani, victimă a unui accident rutier

Un cunoscut om de afaceri din Botoșani a fost, miercuri dimineață, victima unui accident rutier produs la ieșirea din municipiul Botoșani spre Iași.

Directorul fabricii de confecții Rapdosia Conf, Mihai Tincu, care este și consilier local, dar și președinte al organizației municipale a PSD, se afla la volanul autoturismului său de teren Mercedes Benz, iar la un moment dat acesta a fost lovit în spate, violent, de un autoturism Volkswagen, care circula în același sens cu el.

accident la lebada- botosani
Foto: Facebook

Accidentul s-a produs chiar în fața locuinței omului de afaceri. În urma impactului, Mihai Tincu a acuzat dureri la spate, însă nu a mers în prima fază la spital. De asemenea, unul dintre pasagerii mașinii vinovate de producerea accidentului a acuzat dureri, însă și acesta a refuzat să fie preluat de ambulanță.

 

 

 

 

3 thoughts on “FOTO Accident la Lebăda! Cunoscut om de afaceri din Botoșani, victimă a unui accident rutier

  1. Bravo mai, l ati si facut victima deja? Sa faci stanga incalcand linia dubla continua cum se cheama? Si fara semnalizare daca se poate? Are si aia un rol stiti…care trebuie respectat de oricine, ca esti boschetar sau mare patron de confectii de boarfe. V ati cam grabit sa l faceti victima !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com