Agenții economici și botoșănenii care locuiesc la case, așteptați să depună declarația privind taxa de salubrizare

Directia de Impozite si Taxe Locale - Primaria BotosaniAgenţii economici şi botoşănenii trebuie să depună la Direcția de Impozite și Taxe Locale, până pe data de 31 martie, declaraţia de impunere în vederea stabilirii cuantumului taxei de salubrizare.

În ultima şedinţă de Consiliu Local, s-a adoptat o hotărâre prin care s-a modificat formula de calcul pentru declarația de impunere taxă salubrizare pentru agenţii economici și totodată s-a prorogat termenele pentru depunerea declaraţiei de impunere persoane fizice care locuiesc la case şi persoane juridice, de la 15 martie, la data de 31 martie.

”Termenul de plată aferent primului trimestru al anului 2019, a fost, de asemenea, prelungit până la 15 aprilie. Pentru persoanele fizice care aveau declarații făcute la Direcția de Impozite și Taxe Locale, s-au preluat datele din declarațiile anterioare, astfel încât personele nu mai trebuie să facă aceste declarații în contextul adoptării unei taxe și funcționării sistemului integrat de management al deșeurilor ”, a declarat viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Din aproximativ 8000 de persoane de la case care au fost declarate la Urban Serv pe baza contractelor precedente, s-au înregistrat până la această dată 2822 de declaraţii, cu un număr de 5500 de persoane.

În cazul în care nu sunt depuse aceste declarații până la 31 martie, se vor face impuneri din oficiu de către Direcția de Impozite și Taxe Locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *