Hotelul Rapsodia, scos din nou la licitație! Prețul imobilului a fost redus semnificativ

hotel rapsodia botosaniCel mai mare hotel din municipiul Botoșani, Hotel Rapsodia, va fi scos din nou la licitație. BDO Business Restructuring SPRL și Casa de Insolvență Rava SPRL București, care au fost numiți lichidatori ai societăți comerciale Turism Moldova SA, vor organiza, miercuri, la București, o nouă vânzare a clădirii care a aparținut firmei controlate de omul de afaceri Dănuț Prisecariu.

Hotelul, care are o suprafață construită de 1.963 mp și o suprafață desfășurată de 13.316 mp, dar și bunurile mobile ce se regăsesc în incinta sa, precum și terenul de 3.749 mp sunt puse în vânzere la un preț de 4,33 milioane de euro, cu 500.000 de euro mai ieftin decât la prima licitație organizată în luna noiembrie a anului trecut.

Complexul Hotelier „Rapsodia” este amplasat în Botosani, Str. Cuza Voda, nr. 4, el fiind construit în anul 1975 și reconsolidat în anul 2009. Hotelul dispune in prezent de 47 camere in categoria de 3 stele si respectiv 102 camere in categoria de 4 stele si un restaurant -Rapsodia.

Hotelul dispune, de asemenea, de un centru business ce cuprinde trei sali de conferinta (Mihai Eminsecu, George Enescu si Protocol) special amenajate pentru acomodarea optima a unui numar de pana la 600 de persoane. De asemenea hotelul dispune de spatii cu destinatie birouri, spatii de depozitare si spatii tehnice.

 

One thought on “Hotelul Rapsodia, scos din nou la licitație! Prețul imobilului a fost redus semnificativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *