Cea mai veche firmă de construcții din Botoșani a fost vândută. Cumpărător: soția unui om de afaceri

lucrari asfaltare, conrec sa, BotosaniCea mai veche firmă de construcții din județul Botoșani și-a schimbat proprietarul, după ce trei dintre foștii acționari au decis să își vândă participațiile. Este vorba de societatea comercială Conrec SA al cărei pachet majoritar de acțiuni a fost înstrăinat recent către Milica Dincu, soția patronului de la Agremin Trans SRL, Constantin Dincu.

Dincu a preluat 70,89% din acțiunile Conrec de la fostul acționar principal Mihai Vrăjitoru, dar și de la ceilalți doi acționari importanți Liviu Alexandru Bărboșelu și Ioan Ananiesei.

Prețul tranzacției nu este cunoscut, însă în lumea afacerilor se vorbește de câteva milioane de lei. De altfel, cei trei foști acționari au negociat cu Dincu păstrarea funcțiilor de conducere în Conrec cel puțin până anul viitor, când, în luna februarie, le expiră mandatele.

Astfel, Mihai Vrăjitoru a ramas președintele Consiliului de Administrație al Conrec SA, Bărboșelu vicepreședinte al aceluiași for, în timp ce Ananiesei este membru al Consiliului de Administrație.

Conrec SA este o firmîă înființată în 1991, având în prezent un capital social subscris de 569.331 de lei. Societatea are emise 3.873 de acţiuni nominative, fiecare în valoare de 147 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *