Funcția de șef al Serviciului Poliției Rutiere, scoasă la concurs pentru a patra oară

politia rutiera, stiri, botosaniFuncția de șef la Serviciul Poliției Rutieră a fost scosă la concurs pentru a patra oară, după ce la primele trei runde niciunul dintre candidați nu a fost declarat admis.

Examenul, rezervat exclusiv ofițerilor, urmează să se desfășoare pe 9 aprilie 2019 la sediul Inspectoratului Județean de Poliție. Proba de  concurs va consta în susținerea unui  interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio şi/sau video.

Interviul pe subiecte profesionale are drept scop aprecierea cunoştinţelor profesionale, precum şi a aptitudinilor, abilităţilor, atitudinilor şi motivaţiilor relevante pentru îndeplinirea atribuţiilor postului, în acord cu tematica şi bibliografia de concurs.

Evaluarea interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Nota de promovare este minim 7,00, candidaţii fiind declaraţi „admis” în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la interviul structurat pe subiecte profesionale. Dosarele de candidatură se depun până cel târziu marți, 19 martie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *