Antrenorul FC Botoșani, Liviu Ciobotariu: Mergem să câștigăm la Voluntari. Ăsta este cuvântul de bază în vestiar

antrenorul FC Botosani, Liviu CiobotariuAntrenorul FC Botoșani vrea să recupereze, în meciul de luni, contra FC Voluntari, punctele pierdute în ultima etapă, pe teren propriu, în fața Concordiei Chiajna.

El a declarat, în conferința de presă dinaintea meciului de la Voluntari, că meciul din etapa a doua a play-out-ului este unul greu, dar a precizat că echipa sa s-a antrenat pentru a câștiga.

„E un meci foarte important pentru noi din mai multe puncte de vedere. În primul rând pentru situația din clasament, unde punctele dintre noi și locul de baraj este foarte strâns, cinci puncte, apoi pentru moralul nostru, știți foarte bine că nu avem o perioadă bunî, avem două jocuri de când nu am marcat, ultimele jocuri de acasă nu am reuțit să câștigăm chiar dacă ne-am creat multe situații de a marca, nu le-am concretizat. Va fi o deplasare grea pentru noi. Întâlnim o echipă cu un moral foarte bun, o echipă neînvină de patru etape, o echipă bine organizată, cu un antrenor foarte bun, însă noi suntem pregătiți pentru acest joc. Ne-am antrenat foarte bine în această săptămână, mergem să câștigăm la Voluntari. Ăsta este cuvântul de bază în vestiar. Trebuie să ne recuperăm punctele pierdute acasă. Trebuie să ieșim din această zonă fierbinte, trebuie să ne recăpătăm moralul, care este un fragil pentru că în ultimele două meciuri nu am reușit să câștigăm. Eu am mare încredere în echipa mea, am mare încredere în jucători, mai sunt 13 jocuri de jucat. Nu trebuie să așteptăm ultimele partide, trebuie chiar de luni să ne impunem”, a spus Ciobotariu.

Victoria de la Voluntari este cu atât mai necesară, în condițiile în care sâmbătă Iașiul a bătut la Dunărea Călărași cu 2-1 și a devansat formația botoșăneană.

1 Politehnica Iasi 2 1 0 1 2-3 (-1) 20
2 Dinamo Bucuresti 1 1 0 0 2-0 (2) 19
3 FC Botosani 1 0 1 0 0-0 (0) 19
4 Gaz Metan Medias 1 1 0 0 2-0 (2) 19 *
5 FC Hermannstadt 1 0 0 1 0-2 (-2) 16
6 FC Voluntari 1 1 0 0 2-0 (2) 14 *
7 Dunarea Calarasi 2 0 0 2 1-4 (-3) 12
8 Concordia Chiajna 1 0 1 0 0-0 (0) 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *