Un tânăr din Botoșani a rămas fără vedere în urma unui accident rutier. Singura sa șansă să mai vadă este transferul la o clinică din Elveția

Așa arăta mașina lui Alin după accident

Un tânăr din Botoșani ar putea rămâne fără vedere în urma unui accident rutier produs în urmă cu o săptămână. Alin Anghelache venea dinspre Săveni spre Botoșani și a intrat cu mașina într-o bornă kilometrică. În urma accidentului, tânărul de 30 de ani a ajuns la spital cu fața mutilată, cu ambii ochi sparți. El a fost transportat de urgență la Iași, însă, pentru a-și recăpăta vederea, botoșăneanul are nevoie de o intervenție chirurgicală în străinătate.

Prietenii acestuia s-au mobilizat și cer ajutorul pentru a strânge banii necesari plecării în străinătate. Situația lui Alin este cu atât mai dramatică cu cât acesta are un copil de un an, pe care acum și-l dorește să îl vadă din nou.

„Are acasa un baietel de un anisor pe care l-a vazut ultima data si a putut sa se bucure de zambetul lui pe 9 martie, cu o zi inainte de tragedie. Nu isi doreste de la viata decat sa poata partial sa isi recapete vederea, macar un ochi sa fie salvat…. dorinta ce arde in el este sa isi vada baiatul crescand…. la noi in tara nu exista aparatura necesara si nici performanta medicilor pentru a putea fi salvat… asa ca i s-a sugerat ca ajunga in Elvetia… costurile sunt extrem de mari…. asa ca apelez la bunatatea oamenilor care doresc sa doneze din putinul lor si pentru Alin. Leu cu leu poate salva un om….. Vrem ca Alin sa isi poata vedea familia de Pasti… astazi se implinesc 7 zile de cand viata lui s-a afundat in intuneric… si vrem sa ii redam lumina inapoi”, se arată în apelul lansat pe Facebook.

Pentru cei care doresc sa ajute, contul în care pot se pot face donatii este RO22BRDE070SV19134860700 al soției lui Alin, Paula Anghelache


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com