Fundașul FC Botoşani, Andrei Dumitraş: Noi suntem motivați la fiecare meci și la meciul de la Voluntari o să demonstrăm acest lucru

Foto: FC Botosani

Fundașul FC Botoşani, Andrei Dumitraş, a declarat, vineri, că semieșecul de acasă cu Chiajna nu le-a picat bine, însă acest duș rece i-a trezit pe jucători și că vor face un meci bun la Voluntari.

”Ne dorim să scoatem maximum din fiecare meci. Avem mare nevoie de puncte pentru că în ultimele două etape nu am reușit să obținem o victorie și este foarte important pentru noi acest joc. Cum a spus și „mister” așa voi spune și eu…nu cred că e un blocaj, nu am reușit să marcăm dar ne-am creat ocazii, nu am făcut un joc strălucit, ultima atingere nu s-a dovedit a fi bună dar nu cred că este vorba de un blocaj. Am vorbit și între noi, jucătorii, suntem uniți și este important să vedem ce facem la următorul meci. Această echipă a avut rezultate când am fost o familie și de acum asta o să demonstrăm ca să scoatem rezultate bune. Noi suntem motivati la fiecare meci și la meciul de la Voluntari o să demonstrăm acest lucru, semieșecul de acasă cu Chiajna nu ne-a picat bine dar probabil că acest duș rece ne-a trezit și cu siguranță că la meciul de la Voluntari vom face un meci bun”, a spus Dumitraș.

El le-a cerut suporterilor să fie alături de echipă și atunci când aceasta are rezultate mai puțin bune.

Așa cum au fost alături de noi când am avut rezultate bune, suporterii trebuie să fie și când avem rezultate mai puțin bune sau un joc mai puțin bun. Cel mai important este să ne fie alături, poate că într-o zi nu ne iese așa cum ne-am dorit dar cu siguranță încercăm să dăm totul pe teren. O dată ce ești jucător la Botoșani ești dator să dai totul pe teren, dacă într-un meci nu iese asta nu înseamnă că nu vrei să faci acest lucru. Cine este alături de echipă și ne susține, sunt sigur că o face și în momentele mai puțin bune”, a adăugat fundașul Andrei Dumitraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *