#Șîeu! VIDEO Blocaj în trafic la Botoșani! Șoferii cer autostradă în Moldova

Mai mulți șoferi au blocat, vineri, timp de un sfert de oră, traficul la ieșire din Botoșani spre Suceava. Conducătorii autoturismelor și-au exprimat nemulțumirea față de lipsa autostrăzilor din România.

Coincidență sau nu, ministrul Transporturilor a anunţat în această dimineaţă că, în timpul protestului românilor pentru realizarea autostrăzilor vor începe lucrările la „autostrada Moldovei“, ministrul Transporturilor afirmând că s-ar pierde bani dacă lucrările ar stagna pentru cele 15 minute. În realitate e vorba de varianta ocolitoare a Bacăului.

Autostrada Moldovei începe azi!   Varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău este parte integrantă din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat în 2017, în timpul guvernării PSD, în valoare de 144 de milioane de euro, cu finanţare asigurată.   Ministrul Transporturilor, domnul Răzvan Cuc, va fi astăzi prezent începând cu ora 12:30 la începerea lucrărilor pe şantier”, a scris PSD pe pagijna sa de Facebok.   De altfel, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a sugerat că întreruperea lucrărilor, fie şi pentru 15 minute, ar aduce pierderi la buget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com