Noi acțiuni ale polițiștilor. Zeci de persoane și mașini verificate

Joi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti şi cei ai Secţiei Rurale nr. 10 au organizat o acţiune pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea actelor ilicite de comerţ şi a faptelor comise cu violenţă.

Cu ocazia activităţilor specifice efectuate, au fost legitimate peste 90 de persoane şi controlate 59 de autovehicule şi 11 agenţi economici.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 37 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a acestora depăşind suma de 44.000 de lei.

Totodată, au fost confiscate 290 de pachete de ţigarete de diferite mărci, de provenienţă străină, 23 de litri de alcool şi bunuri de uz casnic.

Astfel, poliţiştii au depistat patru persoane cu vârste cuprinse între 38 şi 44 de ani, care deţineau asupra lor, cu intenţia comercializării, diverse cantităţi de ţigarete, fără a avea documente legale de provenienţă.

Pe numele lor au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, potrivit unui comunicat al IPJ Botoșani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*