Nebun de legat! Un bărbat, săltat de polițiști după ce a fost prins bătând o femeie pe care a vrut să o violeze

violator la BotosaniCaz cu totul ieșit din comun înregistrat în județul Botoșani. O femeie a sunat șla 112 în timp ce era agresată de un bărbat care a intrat abuziv în casa ei și a încercat să o violeze.

Cazul a fost înregistrat la Dorohoi, acolo unde poliţiştii dorohoieni au fost sesizaţi prin apel  112 de o femeie de 89 de ani cu privire la faptul că în curtea locuinţei sale se află o persoană necunoscută. Echipajul de poliţie ajuns la locul solicitării a depistat în flagrant un bărbat de 37 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce o agresa pe apelantă.

„Bărbatul a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în seara de 14.03.2019, acesta a pătruns fără drept în imobilul persoanei vătămate şi a încercat să întreţină raporturi sexuale împotriva voinţei ei, ulterior deposedând-o, prin folosirea de acte de violenţă, de suma de 1.500 de lei”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului, pe numele lui fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de viol şi tâlhărie calificată, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

One thought on “Nebun de legat! Un bărbat, săltat de polițiști după ce a fost prins bătând o femeie pe care a vrut să o violeze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com