PNL a validat lista pentru europarlamentare. Pe ce loc se seaflă botoșăneanul Mihai Țurcanu!

mihai turcanu, europarlamentar, botosani, stiri, pnlBiroul Executiv Național al PNL a votat, joi, lista de candidați pentru Parlamentul European la alegerile din luna mai. Lista este deschisă de un jurnalist, Rareș Bogdan, iar botoșăneanul Mihai Țurcanu, care este deputat european în actualul parlament se află abia pe locul 12, având șanse extrem de mici să prindă un nou mandat. Lista a fost aprobată cu 32 de voturi „pentru” şi un vot „împotrivă”, înregistrându-se şi două voturi nule.

Lista PNL este următoarea: Rareş Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga, Adina Valean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu, Vlad Nistor, Mihai Ţurcanu, Violeta Alexandru.

 

 

3 thoughts on “PNL a validat lista pentru europarlamentare. Pe ce loc se seaflă botoșăneanul Mihai Țurcanu!

  1. Votati taierea salariilor si pensiilor la nemti ,francezi asta va mai ramas ,vamesul Blaga ce cauta asemenea exemplar,unul din marii corupti …..scapat de puscarie de justitie….

  2. Jefuitorii de neam de salarii si pensii…buldogul blaga rusine sa va fie coruptul Blaga???asta ma reprezinta la varza de Bruxelles,rusine…

  3. Jefuitorii de neam de salarii si pensii…buldogul blaga rusine sa va fie coruptul Blaga???asta ma reprezinta la varza de Bruxelles,rusine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *