Un hipermarket din Botoșani oferă, miercuri, reduceri de 10% la toate cumpărăturile făcute

supermarket, stiri, botosaniUn hipermarket din Botoșani oferă, miercuri, reduceri de 10% la toate cumpărăturile făcute. Pentru a sărbători atingerea pragului de un milion de utilizatori ai cardului de loialitate, Kaufland România oferă clienților care prezintă Kaufland Card la casă miercuri, 13 martie, o reducere de 10% la coșul de cumpărături – și care este aplicabilă în toate cele 121 de magazine din țară.

Compania celebrează și alături de comunitate și invită clienții să decidă care va fi direcția socială către care Kaufland va dona un milion de lei. Clienții vor putea vota online, între 13 și 19 martie, unul dintre domeniile strategice de CSR susținute de Kaufland România: educație, social, mediu și ecologie, sport și viață sănătoasă sau cultură.

Mai mult, Kaufland România a alocat suma totală de 1 milion de lei pentru angajați, ca recunoaștere a contribuției lor substanțiale la succesul proiectului.În luna aprilie, angajații vor primi din partea companiei vouchere Kaufland a căror valoare totalizează un milion de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *