Donație de peste 65.000 lei făcută Spitalului Județean cu binecuvântarea Patriarhului Daniel

Donație de peste 65.000 lei făcută Spitalului Județean, cu binecuvântarea părintelui Patriarh Daniel, de către voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, conduși de părintele arhimandrit Ciprian Grădinaru.

Donațiile au fost făcute prin Fundația ”O șansă pentru o viață” și constau în aparate de aerosoli-15 bucăți, în valoare de peste 3000 lei, un ecograf mobil de ultimă generație, în valoare de 60.000 lei și patru frigidere.

Ecograful mobil va fi direcționat către Secția Pediatrie a Spitalului Județean.

Printele Ciprian s-a născut în Botoșani și a vrut să ajute Spitalul Județean. Ecograful primit poate fi folosit și la patul bolanvului unde nu se poate transporta sau în UPU. Sunt bine venite aceste ajutoare. La Secția Pediatrie era necesar un ecograf mobil și aparatele de aerosoli sunt necesare și multe din cele pe care le aveam erau stricate. De frigidere aveam un necesar foarte mare și le-am dat pe toate secțiile care aveau nevoie. Mulțumim fundației că ne-a ajutat la momentul potrivit”, a declarat medicul Livia Mihalache, managerul Spitalului Județean.

Unitatea spitalicească urmează să primească prin aceeași fundație alte frigidere și paturi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *