Anunț! Electroalfa recrutează manager IT dedicat proiectelor interne de dezvoltare

Electroalfa Botosani cauta manager ITElectroalfa, companie privată românescă cu peste 27 de ani de experiență, derulează ample proiecte interne de extindere a capacităților de producție în Botoșani. În cadrul companiei este implementat un sistem de management performant, care implică activități de îmbunătățire continuă a proceselor și produselor și oferă oamenilor un mediu armonios de dezvoltare, cu activități dinamice și provocări.

Pentru dezvoltarea infrastructurii IT și implementarea proiectelor strategice în cadrul fabricilor de producție, Electroalfa recrutează Manager IT pentru locația Botoșani. Candidatul ideal este acea persoana dinamică, responsabilă, organizată, cu experienta relevantă în IT, care este pasionată de acest domeniu și dorește să se dezvolte profesional. Pachetul salarial include diverse beneficii: salariu motivant, bonusuri de performanță, prime de sărbători, cursuri și training-uri, team-building-uri, condiții de muncă și logistică modernă.

Managerul IT are ca atribuții principale planificarea și coordonarea activităților și proiectelor Departamentului IT, maparea proceselor în ERP-ul utilizat, dezvoltarea aplicațiilor de soft intern sau extern, elaborarea caietelor de sarcini, a specificațiilor tehnice pentru achiziția de produse și servicii IT, asigurarea funcționalității și securității infrastructurii IT.

Mai multe detalii pot fi consultate pe site-ul companiei http://electroalfa.ro/cariere/#posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *