Cântăreața Andreea Bălan, declarație de dragoste în lacrimi, pentru botoșăneanul George Burcea: „V-am zis vreodată public cât de minunat este soțul meu?”

Foto: Spy News

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar cumpăna prin care a trecut frumoasa vedetă pe patul de spital, imediat după ce a devenit mamă pentru a doua oară a schimbat-o extrem de mult.

își iubește și mai mult viața, familia și soțul și nu s-a temut să-i arate acest lucru în mod public, lui George Burcea.

În noul său vlog, Andreea Bălan a povestit cum s-a simțit George Burcea în momentul în car a văzut că medicii se luptă pentru a o ține în viață. Cu lacrimi în ochi, frumoasa artistă i-a făcut soțului său cea mai emoționantă declarație de dragoste.

„Ella seamănă cu mine, Clara seamănă cu tine.  V-am zis vreodată public cât de minunat este soțul meu? Soțul meu este minunat. Îmi vine să plâng pentru că de-abia acasă am aflat cât de greu i-a fost lui. Acasă, când am scăpat de toate medicamentele mi-am dat seama că ceea ce spune este real și greu.
Mi-a zis doamna doctor că a venit la terapie intensivă și mi-a zis că am un soț extraordinar și că nu a putut să mă pupe și mi-a pupat piciorușul…”
 a povestit Andreea Bălan, în noul său vlog.

Sursa: Spy News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *