Dosar penal pentru tânăra care și-a abandonat copiii pe câmp. Ea și-a dat acordul ca micuții să fie dați în grija statului

copii gasiti pe camp- Ungureni- BotosaniTânăra de 26 de ani care și-a abandonat copiii pe  un câmp are dosar penal. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, femeia are dosar pentru abandon, iar cercetările în acest caz continuă. Mama și-a dat acceptul pentru ca cei doi micuți, de 4 și 6 ani, să rămână în grija statului.

Vom lua cei doi copii în sistemul de protecție socială, pentru că mama și-a dat acordul în acest sens”, a declarat Doina Nacu, directorul DGASPC Botoșani.

Cei doi copii găsiți, duminică după-amiază, pe un câmp din comuna Ungureni au fost internați momentan în Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Reamintim că o femeie i-a văzut rătăcind pe câmp și a mers la ei, iar micuții au spus că au plecat de sâmbătă de acasă și că în noaptea de sâmbătă spre duminică au înnoptat la un străin. Ulterior, mama a fost depistată de poliție, aceasta fiind din comuna Bălușeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *