Mama care și-a abandonat copiii pe un câmp a fost identificată. Are 26 de ani!

copii gasiti pe camp- Ungureni- BotosaniPolițiștii au identificat-o pe mama care și-a abandonat cei doi copii, duminică după-amiază, pe un câmp din comuna Ungureni. Are 26 de ani și este din comuna Bălușeni. Aceasta a fost dusă la sediul poliției pentru audieri.

In ceea ce priveste cazul celor doi minori de la Ungureni care au fost gasiti pe camp, politistii s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infractiunii de abandon de familie.  Minorii au 4 , respectiv 6 ani si sunt in prezent internați intr-un Centru pentru minori”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Vă reamintim că doi copii au fost găsiți, duminică după-amiază, pe un câmp dintr-o localitate din Botoșani, iar persoana care i-a găsit a lansat pe Facebook un apel către toți cei care pot oferi informații.

Copiii au fost găsiți pe raza localității Sapoveni din comuna Ungureni. O femeie i-a văzut rătăcind pe câmp și a mers la ei, iar micuții au spus că au plecat de sâmbătă de acasă și că în noaptea de sâmbătă spre duminică au înnoptat la un străin.

Alertă! Doi copii, găsiți pe un câmp dintr-o localitate din Botoșani. Apel la cei care pot oferi informații!

One thought on “Mama care și-a abandonat copiii pe un câmp a fost identificată. Are 26 de ani!

  1. Aceasta individa nu este din Baluseni,are mutatie in com. Baluseni facuta cant a stat la ub concubin din Balusenii Noi. Acum locuieste efectiv in Ungureni.Pacat de politista ,ca raspandeste zvonuri ca de militianca,fara sa se documenteze si sa cerceteze cazul real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *