Halucinant! Botoșănean mutilat la față și cu globul ocular perforat după un accident rutier

ambulanta upuCaz halucinant într-o localitate din județul Botoșani care a îngrozit și cadrele medicale. Un bărbat de 31 de ani a ajuns la spital, sâmbătă noapte, desfigurat complet la față și cu ochii scoși din orbite.

Bărbatul, de loc din Hănești, a fost găsit inconștient și plin de sânge în mașina sa, care era izbită într-o bornă kilometrică. A fost transportat la Secția Săveni a Spitalului Județean, iar de aici, pacientul a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgențe. 

Cadrele medicale s-au îngrozit când l-au văzut cum arăta, fiind diagnosticat cu traumatism ocular bilateral sever cu perforare a globului ocular și traumatisme la nivelul feței. Practic, bărbatul nu mai vedea cu niciunul din ochi. Din cauza stării grave în care se afla, medicii botoșăneni au decis transferul acestuia la Iași. Cadrele medicale cred că bărbatul ar fi fost și victima unei agresiuni.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean spun, însă, că sesizarea a fost făcută pe accident, tânărul pierzând controlul asupra volanului și intrând cu mașina în borna kilometrică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *