Botoșănean implicat într-un accident produs de un șofer beat și cu permisul anulat

accident noaptea, ambulanta, stiri, botosaniUn șofer de 28 de ani, din Botoșani, a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc pe 8 martie, pe DN17, în comuna suceveană Poiana Stampei.

Marcel Pilug, de 41 de ani, din comuna Poiana Stampei, sat Pilugani, conducea autoturismul marca VW pe DC Prăleni, iar în intersecţia cu DN17 nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca VW care era condus regulamentar de Daniel Abăcioaiei de 28 ani domiciliat în municipiul Botoşani, care circula din direcţia Bistriţa către Vatra Dornei, intrând în coliziune cu acesta.

Ambele mașini au fost avariate.

Polițiștii au constatat că Marcel Pilug are permisul de conducere anulat. El avea o alcoolemie de 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul din Botoșani nu era băut.

Marcel Pilug a fost reținut de polițiști pentru “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost anulat” şi „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*