Monstruos! Un tată și-a bătut copiii cu biciul, iar unuia i-a băgat mâna în jarul din sobă

Un bărbat de 32 de ani din Săcele, județul Brașov, a fost arestat de polițiști după ce și-a bătut patru dintre cei trei copii, cu biciul, iar unul a fost ars pe mână cu jarul din sobă.

Potrivit Parchetului Judecătoriei Brașov, în data de 05.03.2018, în jurul orei 16.00, inculpatul s-a întors de la serviciu, iar acasă se aflau 3 dintre cei 7 copii minori, cu vârste cuprinse între de 5 şi 8 ani, soţia acestuia fiind la serviciu. Întrucât inculpatul a fost nemulţumit de răspunsurile oferite de copii, cu privire la activitatea desfăşurată în timpul zilei, a luat un bici şi l-a lovit pe unul dintre minori peste cap, mâini, picioare şi spate, de faţă la agresiune fiind cele două fete minore.

Între timp, a venit acasă fiul cel mare al inculpatului, în vârstă de 9 ani, iar când tatăl a aflat că acesta fusese cu fratele său mai mic la un vecin, l-a lovit cu picioarele şi pumnii în stomac şi cu biciul peste spate, mâini şi picioare.

În continuare, bărbatul l-a prins pe unul dintre copii săi, de mâna dreaptă şi i-a băgat-o în sobă, unde era jar, provocându-i o arsură la braţ. După ce l-a ars la mână, minorul de 5 ani s-a retras într-un colţ plângând, iar suspectul l-a strâns de gât şi a continuat să-l lovească cu palmele şi cu pumnii în piept. După ce i-a bătut pe cei doi băieţi, inculpatul şi-a îndreptat atenţia asupra fetelor, pe care le-a lovit, pe rând, cu biciul pe spate, pe mâini şi picioare”, se precizează într-un comunicat de presă al Parchetului Judecătoriei Brașov.

Bunica copiilor a sesizat polițiștii cu privire la aceste orori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *