Prima întâlnire dintre botoșăneanul George Burcea și micuța sa, Clara Maria: „Cât de greu i-a fost să își vadă soția inconștientă”

Soția botoșăneanului George Burcea, Andreea Bălan, s-a externat recent și, după ce a trecut prin clipe grele atunci când a născut-o pe fiica ei, acum s-a întors acasă, acolo unde familia a așteptat-o cu sufletul la gură.

Artista se simte mai bine pe zi ce trece și abia acum se poate bucura în toatalitate de fetița ei nou-născută și. Andreea Bălan a rememorat zilele petrecute în spital și a împărtășit o fotografie cu fanii, alături de un mesaj, în care a descris cum a decurs întâlnirea emoționantă dintre George Burcea și Clara Maria.

„O poză cât 1000 de cuvinte ❤️❤️❤️făcută în timp ce eu eram la terapie intensivă după stopul cardio respirator. Abia azi, acasă, am aflat cât de greu i-a fost să își vadă soția inconștiență, intubata și în același timp, să-și vadă fetiță nou născută sănătoasă și să se bucure de ea?A fost alături de mine trup și suflet și s-a bucurat pentru fiecare pas mic pe care l-am făcut înapoi spre viață.”, a scris Andreea Bălan, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *