Neșansa! Au vrut să urce în autocar să plece spre Londra, dar au ajuns să dea cu subsemnatul la Poliția de Frontieră

autocar, stiri, botosaniTrei tineri din Botoșani care au vrut să urce, vineri, într-un autocar cu destinația Londra- Marea Britanie, au fost întorși din drum de polițiștii de frontieră din Suceava.

Cei trei au mers la Rădăuți (Suceava) pentru a cursa spre Londra, însă acolo polițiștii de frontieră și-au dat seama că aceștia au bagajele pline cu țigări de contrabandă, ţigări de provenienţă ucraineană.

„În urma celor constatate, cei trei bărbaţi au fost conduşi la sediul S.T.P.F. Suceava, unde, în urma controlului amănunţit asupra bagajelor, a rezultat cantitatea de 1.529 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de peste 17.889 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar cele trei persoane sunt cercetate de poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandăn.

One thought on “Neșansa! Au vrut să urce în autocar să plece spre Londra, dar au ajuns să dea cu subsemnatul la Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *