Tragedie! Un bărbat a murit după ce a căzut printre balustrade, de la etajul trei al unui bloc din municipiul Botoșani

crima medicina legala BotosaniUn bărbat de 60 de ani din Botoșani a avut parte de o moarte cumplită. Acesta a căzut printre balustrade, de la etajul trei al unui bloc de pe strada Azurului.

Nefericitul eveniment a avut loc vineri noapte, când, bărbatul, care era sub influența băuturilor alcoolice, se întorcea acasă. Acesta a greșit însă scara și a intrat în apartamentul unei femei, situat la etajul II. Femeia a tras o sperietură zdravănă și a reușit să-l scoată din casă.

Realizând că a greșit casa, bărbatul a mai urcat încă un etaj, apoi, din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, s-a dezechilibrat și a căzut printre balustrade.

Zgomotul produs prin căzătura i-a alertat pe locatari, care l-au găsit pe bărbat într-o baltă de sânge. Aceștia au sunat imediat la 112, însă cadrele medicale care au ajuns la fața locului au constatat că acesta suferise un stop cardio respirator, lovitura la cap fiindu-i fatală.

Cadavrul a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei morții, iar poliția a deschis o anchetă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *