Lovitură de teatru în politică! Un fost președinte al PSD Botoșani s-a înscris în Pro România

victor ponta, dumitru chelariu, stiri, botosani, pro romaniaUn fost președinte al organizației județene PSD Botoșani s-a înscris în partidul condus de Victor Ponta, Pro România. Este vorba de fostul senator Gheorghe Marcu, care a fost președinte al PSD în perioada 2010- 2012. Acesta a părăsit politica în 2012, după ce a devenit vice-președinte al Comisiei Naţionale de Valori Mobiliare.

Marcu, care a mai avut și un mandat de deputat și care a fost directorul SIF II Moldova, s-a alăturat, de curând, echipei lui Ponta, acceptând să se implice alături de Pro România în competițiile electorale din 2019, alegerile europarlamentare și prezidențiale.

Gheorghe Marcu, Costica Macaleti, langa Victor PontaDeocamdată, Marcu nu a obținut funcție în structurile de conducere ale Pro România la nivel județean.

La Botoșani, partidul lui Ponta îi are coordonatori pe deputatul Mihaela Huncă și primarul de Pomârla, Dumitru Chelariu.

One thought on “Lovitură de teatru în politică! Un fost președinte al PSD Botoșani s-a înscris în Pro România

  1. S-a tot gândit marcu ce afacere ar putea el face in comuna botosani.Tot mai bine in politica,în business e nasol tb sa muncești,sa fii serios,bugete,targeturi etc,mai bine un ciolan de ros on politica,băsești scaunele si o duci mult mai bine,plus ca prosti sa te voteze găsești pe toate drumurile mai ales in botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com