Mesajul deputatului Costel Lupașcu cu prilejul zilei de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii

Cu ocazia zilei de 8 Martie – Ziua Femeii și a Mamei, deputatul PSD Costel Lupașcu și-a dorit să aducă un zâmbet de primăvara într-un mod aparte tuturor femeilor, acesta oferind flori în mai multe unități sanitare din Municipiul Botoșani, ocazie cu care a felicitat pacientele și cadrele medicale din spitale.

Ziua internaţională a femeilor este sărbătorită în numeroase ţări din lume. Este ziua în care femeilor le sunt recunoscute realizările, oricare ar fi diferenţele naţionale, etnice, lingvistice, culturale, economice sau politice.

,,La mulţi ani tuturor femeilor – Mame, soții, iubite, surori, bunici, nepoate, colege, pentru toate doamnele minunate din viața noastră, în acestă zi specială, transmit cele mai bune, gingașe și frumoase gânduri! Fie că este vorba de mamele noastre, de soţii, de prietene ori colegele noastre, în ziua de 8 martie avem ocazia să le omagiem şi să le mulţumim pentru că fac parte din viaţa noastră, ceea ce este o bucurie pentru noi! Momentul ales pentru sărbătorirea femeilor din viaţa noastră este primăvara, ceea ce reprezintă schimbarea naturii aflată în rezonanţă cu sufletul și gingășia feminină.’’ a declarat deputatul PSD Costel Lupașcu.
Vă doresc tuturor o primăvară frumoasă, cu multă sănătate, bucurii, împliniri şi zâmbete!

Sursa: comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *