Ministrul Muncii, botoșăneanul Marius Budăi, ironii către Iohannis: N-a vrut să se facă de râs, a trimis un consilier

marius budai, stiri, ministru, botosaniMinistrul Muncii îi răspunde ironic preşedintelui Klaus Iohannis, în legătură cu acuzaţia că în bugetul pe 2019 n-ar fi suficienţi bani pentru plata pensiilor: n-a vrut să se facă de râs, a trimis un consilier să spună prostii. Marius Budai a precizat că pensiile vor fi plătite şi majorate, conform graficului.

Replica dată de ministrul Muncii a venit după ce consilierul prezidențial pe probleme economice, Cosmin Marinescu, a anunţat că, din calculele Administrației Prezidențiale, pensiile nu vor putea fi plătite în 2019 așa cum arată proiectul de buget în acest moment.

”Asigur pensionarii că nu vor fi sincope. Pensiile vor fi plătite și mărite în 2019 conform cu Programul de guvernare și a celor convenite. Nu doar pensiile vor putea fi plătite ci și alocațiile pentru copii și toate celelalte obligații asumate”, a declarat ministrul Muncii într-o intervenție telefonica la Antena 3.

Ministrul a estimat că ”președintele Iohannis nu a vrut să se facă de râs și și-a pus un consilier să spună aceste prostii.”

Sursa: realitatea.net

2 thoughts on “Ministrul Muncii, botoșăneanul Marius Budăi, ironii către Iohannis: N-a vrut să se facă de râs, a trimis un consilier

  1. Cât de vită poti sa fii sa iei la mișto Președintele țării,tu fiind un sofer de papuc nerealizat.Daca ar fi făcut rahatul ala de facultate pe bune nu cu curajul ar fi știut că atunci când nu respectă șeful statului nu ii respectă pe romani,asa bun sau rau cum este el,oricum nu mai rau decat adunătură de retardati de la psd.Numai într-un rahat de țară ca România si la un pa4tid ca asta putea un purtător ilegal de creier sa ajunga ministru

  2. Budai, esti ministru intr-un guvern de idioti si te mandresti cu asta…Presedintele are in spate mai multe voturi decat tot partidul tau de “mentally challenged people”. In asa zisul vostru partid a devenit o traditie si un motiv de mandrie sa fii mitocan… Infectule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com