Protest al unui om de afaceri din Botoșani pentru autostradă. Va întrerupe activitatea timp de 15 minute

autostrada la BotosaniPatronul firmei Mirobuzul din Botoșani, Dumitru Balan, va întrerupe timp de 15 minute activitatea de transport public de persoane în regim de maxi-taxi, în semn de solidaritate cu omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, care a construit singurul metru de autostradă din Moldova.

Atât Mandachi, care deține restaurantele Spartan, cât și Dumitru Balan vor intra pe 15 martie, la ora 15.00, într-o grevă de 15 minute, pentru a atrage atenția asupra nevoii de autostrăzi.

Dumitru Balan- patronu Microbuzul BotosaniOmul de afaceri Ștefan Mandachi a provocat trei oameni de afaceri din România. Unul a fost Viorel Cataramă, care a acceptat provocarea și m-a provocat și pe mine. Am acceptat la rândul meu această provocare”, a spus Balan.

Practic, maxi-taxi nu va circula vinerea viitoare în Botoșani, între 15.00 și 15.15.

Un om de afaceri a construit primul metru de autostradă. Apelul făcut către antreprenorii din Botoșani

One thought on “Protest al unui om de afaceri din Botoșani pentru autostradă. Va întrerupe activitatea timp de 15 minute

  1. miki nu tai bilete 15 zile la rablamente sa poti lua autobuze electrice sa poti inlocui sicriile puturoase de partid mai nou, nu se mai ia nimeni de tine , ai partidu tau te doare la basca , esti stat in stat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *